De meest trendy korte kapsels voor 2014

0
Advertentie

Benieuwd wat de nieuwste trendy korte kapsels zijn in 2014? De haartrends van 2014 beginnen langzaam maar zeker vorm te krijgen. De meest gedurfde en moderne ontwerpen zijn uitgebreid met nog meer trendy en futuristische details en als resultaat hebben we zo een prachtige collectie van de nieuwste kapsels van 2014.

Onder de meest trendy kapsels 2014 verstaan we stijlvolle korte kapsels die zijn bedoeld om het vertrouwen en seksualiteit van moderne vrouwen te stimuleren . Ben jij klaar voor metamorfose ? Laten we eens kijken naar de nieuwe korte ontwerpen .

De belangrijkste truc om het kapsel een moderne look te geven is gelaagdheid . Deze haar snijtechniek is de meest populaire van alle kappers en vandaag de dag zul je nauwelijks korte kapsels vinden dat niet wordt aangevuld met lagen . Samen met de groeiende populariteit van gelaagdheid creëren kappers de nieuwe stijlen voor elk haartype , haarlengte en voorkeur.

Om alle behoeften en wensen van de modieuze vrouwen te voldoen bieden stylisten de kans om te gaan voor een gelaagd korte kapsel dat kan worden omgezet in ontelbaar veel manieren. In het geval met zachte lagen kan je het kapsel strak of met krullen dragen of het korte kapsel kan gestyled worden in een stekelige , warrige , omgedraaide , strakke vorm en ga zo maar door . Is het niet geweldig om een kapsel met zo veel opties te hebben?

Een ander modern kapsel dat is opgenomen in de korte haartrends 2014 is de korte bob . In dit geval bieden kappers twee opties : ofwel het stomp gesneden ontwerp met geometrische scherpe lijnen voor een dramatische look of een gelaagde bob voor de minder trendy look . Er zijn ook vele andere verbazingwekkende korte kapsels in 2014 te vinden die trendy en stijlvol voor komend seizoen zijn dus als van plan bent om je look te upgraden heb je nog tijd genoeg. Voor andere kapsels en onderwerpen kan je eens rondkijken op onze website.

Advertentie
Delen op Facebook
Reageren
Registreer nu Word nu gratis lid van Kapselsvoorhaar.nl!
  • Bewaar kapsels op je eigen prikbord
  • Upload je eigen kapsel foto's
  • Stem op je favoriete kapsels
Word gratis lid!
Nieuwsbrief
Advertentie